Qualisteelcoat

Nieuws

Antislip poedercoating


image

Stroeve poedercoatings zijn meestal fijnstructuren. Deze producten hebben een redelijke stroefheid in droge toestand. Bij natte omstandigheden worden deze coatings spekglad. Kriek Poedercoatings heeft een eigen antislip ontwikkeld met hoge stroefheid in droge en natte omstandigheden.

Al vele jaren komen er vragen uit de markt over antislip poedercoatings. Deze poedercoatings met een hoge "skid resistance" ook wel stroefheid genoemd zijn niet verkrijgbaar.

Vloeibare epoxy coatings zijn de meest bekende antislip coatings. Voor metalen zijn deze producten niet toepasbaar ivm buitenbestendigheid en zijn oplosmiddelhoudend. De laatste jaren zijn ook de vloeibare polyurethaan coatings sterk in opkomst.

Fijnstructuur poedercoatings worden vaak als antislip verkocht. Deze producten hebben een redelijke stroefheid in droge toestand. Bij natte omstandigheden worden deze coatings spekglad. Kriek Poedercoatings heeft een eigen antislip ontwikkeld met hoge stroefheid in droge en natte omstandigheden.

Kriek Poedercoatings heeft zelf een antislip poedercoating ontwikkeld met hoge stroefheid. De corrosie resultaten zijn uitstekend. Belangrijk is dat er een epoxy poedercoat primer als onderlaag wordt aangebracht.

Antislip coatings zijn als epoxy, polyester en polyurethaan in vele kleuren verkrijgbaar.

Voor meer info kan u contact opnemen met verkoop@kriekbv.nl

poedercoating anodisatie antislippoedercoating antislip ral 7016

 

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.