Qualisteelcoat

Nieuws

Dr. Alma schooltuin Amsterdam tuinhek


image

Nieuw toegangshekwerk voor nieuwe schooltuin Amsterdam.

De dr. L. Alma schoolwerktuin aan de Gustav Mahlerlaan werd sinds 1959 gebruikt door veel stadskinderen. Vanwege geplande nieuwbouw op dit terrein, is de schoolwerktuin verplaatst en ligt nu aan de Kafjeslaan 28, nabij de Amsteldijk. De nieuwe schooltuin krijgt de naam Aemstel Schooltuin.  Jaarlijks volgen ruim 500 kinderen uit groep 6 en 7 van de omringende basisscholen het schooltuinprogramma.

De tuin ligt dicht bij de Rieker molen(1636) bekend om het standbeeld van Rembrandt. De omgeving heeft de ontwerper geinspireerd om het hek op te laten gaan in de omgeving.

Het tuinhek is opgebouwd uit 30 grote 10mm dikke ornamentenplaten. De platen zijn gemaakt van 10mm lasergesneden plaatstaal en geproduceerd bij Smederij van Rijn. Kriek Poedercoatings heeft een duurzaam poedercoat systeem aangebracht. Na voorbehandelen en 1e laag primer zijn de panelen en balusters voorzien van 3 RAL design kleuren.

Poedercoaten stralen schooperen chemisch voorbehandelen staal verzinkt staal alumnium hekwerk metaalbewerking dr alma schooltuin3

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.