Qualisteelcoat

Nieuws

Renovatie aluminium pontonboot


image

Pontonboten werden vroeger ingezet bij het bouwen van bruggen. De oude boten worden nu ook nog ingezet bij het bouwen, maar dan aan een goede partnership.

Een goede relatie heeft sinds kort een nieuw pand betrokken aan de Oude Rijn. Deze unieke locatie is voor Alphenaren bijzonder. De Oude Rijn is een prachtig stuk Alphen aan den Rijn en zeer de moeite waard om te bevaren. Dit bracht onze relatie op het idee om bestaande en potientiële klanten mee te laten genieten van dit stukje Alphen aan den Rijn. Door de aanschaf van een historische aluminium ponton boot is de eerste stap gezet.

De boot is van geklonken aluminium en de naden afgedicht met kit. Samen met de afmeting van ruim 9 meter was de uitdaging groot voor de medewerkers van Kriek poedercoatings.

Als voorbehandeling is de boot gestraald met inert straalmiddel met een middelfijne korrel. Daarna voorzien van hoogwaardige epoxy primer en polyester topcoat met metallic look.

We hopen de boot regelmatig tegen te komen in de Alphense wateren.

 poedercoaten aluminium boot voorbehandelen inert stralen metallicpoedercoaten aluminium boot voorbehandelen inert stralen metallic

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.