Qualisteelcoat

Nieuws

Kriek ontvangt VMRG Keurmerk oppervlaktebehandeling


image

VMRG Oppervlaktebehandeling, gegarandeerde kwaliteit. Kriek Poedercoatings is een VMRG Oppervlaktebehandeling bedrijf en biedt hiermee gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit op het gebied van Oppervlaktebehandeling.

VMRG Oppervlaktebehandeling, gegarandeerde kwaliteit

Kriek Poedercoatingsis een VMRG Oppervlaktebehandeling bedrijf en biedt hiermee gegarandeerd hoogwaardige  kwaliteit op het gebied van Oppervlaktebehandeling. Als opdrachtgever is dit te herkennen aan het logo VMRG Oppervlaktebehandeling  en wij kunnen dit aantonen met een geldig VMRG Oppervlaktebehandeling certificaat. 

 

VMRG Keurmerk oppervlaktebehandeling poedercoaten voorbehandelen verzinkt staal aluminium rvs

VMRG Oppervlaktebehandeling is een groep van professionele bedrijven op het gebied van Oppervlaktebehandeling die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Louis Kortekaas ontving het certificaat voor VMRG Oppervlaktebehandeling uit handen van Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG, de brancheorganisatie voor gevels en gevelelementen. Bert Lieverse: “Alle gevelbouwers die bij de VMRG aangesloten zijn, hebben het VMRG-Keurmerk. Zij willen zeker weten dat het bedrijf waar ze oppervlaktebehandeling aan uitbesteden ook voldoet aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Het bedrijf dient in het bezit te zijn van een geldig Qualicoat, Qualisteelcoat, Qualanod of GSB Kwaliteitslabel en conformeert zich aan de VMRG- Kwaliteitseisen en Adviezen. Het logo VMRG Oppervlaktebehandeling en het bijbehorende certificaat bieden deze zekerheid.  De  VMRG Oppervlaktebehandeling bedrijven houden intensief contact, zowel onderling, als met de gevelbouwers. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, delen ze  kennis en wordt er samengewerkt aan innovatieve oplossingen om een duurzame gebouwde toekomst te garanderen.”

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.