Qualisteelcoat

Nieuws

Bouw en constructie

Bouw en constructie is een ruim omvattend geheel van alles wat samengesteld is uit meerdere delen. We spreken over woningen, bruggen, viaducten, flats, wolkenkrabbers en dergelijke. In de coatingbranche wordt ook vaak gesproken over architectuur. Hiermee wordt bedoeld het toepassen van metalen delen in de geveltechniek, zoals kozijnen, deuren, gevels en dergelijke.

De bouw bestaat uit de volgende deelsectoren:

  • burgerlijke en utiliteitsbouw (woningen en kantoren),
  • installatiebedrijven (elektriciteit en verwarming en dergelijke),
  • grond-, weg- en waterbouw GWW
  • afwerkbedrijven (tegelzetters, schilders en stukadoors),
  • andere, gespecialiseerde bedrijven (betonvlechters en heibedrijven).

In de bouw zijn vele metalen producten voorzien van een poedercoating. Draagconstructies, bouw- en kozijnprofielen, deuren en plaatwerk(gevelbekleding) zijn veel voorkomende producten. Ook wapeningstaal wordt in vele landen met zeeklimaat voorzien van een poedercoating.
Veel installaties bestaan uit gepoedercoate onderdelen. Plaatwerk en profielen zijn meestal voorzien van een poedercoating, maar ook onderdelen in de installaties.

Rijdend materieel voor de GWW zijn steeds meer voorzien van een hoogwaardige poedercoating in plaats van een natlaksysteem.

Er is een zeer breed spectrum aan mogelijkheden in de bouw en constructie. Laat het team van Kriek Poedercoatings u verder informeren over de mogelijkheden om uw product te voorzien van een poedercoating. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0172 – 434934, per e-mail verkoop(at)kriekbv.nl of kijk verder op onze uitgebreide website.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.