Qualisteelcoat

Nieuws

Qualisteelcoat, kwaliteitslabel voor verfsystemen op (verzinkt)staal

QUALISTEELCOAT is een kwaliteitslabel organisatie die zich inzet voor het behoud en de bevordering van de kwaliteit van verfsystemen op staal . Om te bepalen of een coating voldoet aan de eisen van de klant , moeten deze meetbaar zijn. QUALISTEELCOAT definieert uitgebreide kwaliteitseisen en ziet toe op de naleving door de erkende inrichtingen wereldwijd.  Als resultaat leveren Qualisteelcoat bedrijven producten met een hoge kwaliteit en waarde.

Qualisteelcoat levert een grote bijdrage aan het waarborgen van de kwaliteit van coating systemen op stalen producten. 
 
In 2006 vormden verschillende nationale verenigingen de QUALISTEELCOAT organisatie . Hun doel was om de kwaliteit in heel Europa te verhogen en te standaardiseren. Het vaststellen van de regels die gelden voor hun industrie . Firma's in veel Europese landen hebben direct of indirect licentiehouders van QUALISTEELCOAT geworden .

Kriek poedercoatings was één van de eerste bedrijven in Europa met een Qualisteelcoat certificaat.

Sinds eind 2013 zijn ook het Midden-Oosten en China geïnteresseerd in Qualisteelcoat. De eerste inspecties hebben reeds plaatsgevonden.

 

Kriek Poedercoatings heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van diverse substraten onder Qualisteelcoat. Dit betekent voor u, dat bijna alle metalen kunnen worden behandeld. Het Kriek Poedercoatings Team staat voor u klaar om u verder te informeren over de mogelijkheden. U kan ons bereiken onder nummer 0172 – 434934 of stuur een mail naar verkoop(at)kriek.nl.

 

 

NEN 1090 en Qualisteelcoat

 

BEKIJK DE QUALISTEELCOAT FLYER

Qualisteelcoat certificaat 2024

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.