Qualisteelcoat

Nieuws

Duurzaamheid Garantie poedercoating

Kriek poedercoatings is één van de eerste bedrijven met een Qualisteelcoat label.

Klik hier voor meer info over Qualisteelcoat kwaliteitslabel voor poedercoaten op staal.

Voor het chemisch voorbehandelen en poedercoaten gebruiken wij grondstoffen en poederlakken van top kwaliteit voorzien van Qualicoat-, Qualisteelcoatkeur en GSB label.

Om een levensduurverwachting te halen zal er regelmatig inspectie, onderhoud en reiniging moeten plaatsvinden. De degelijkheid van het totale systeem wordt sterk bepaald door de corrosiebelastingsklasse, totale tijd van bevochtiging, reinigingsfrequentie en onderhoud. Als alle informatie duidelijk bekend is kunnen de partijen in overleg een duurzaamheid afspreken. Een garantiedocument behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Het is dus zeer belangrijk dat er overleg plaatsvindt tussen alle betrokken partijen. Hierdoor komt er een duidelijk omschrijving van de werkzaamheden in het bestek. Dit betekent uiteindelijk een juist coatingsysteem voor elke toepassing.

Voor een uitgebreide voorlichting over duurzaamheid en garanties kunt u contact met ons opnemen of zie onderstaand voorbeeld garantiedocument.

Wij zijn bereikbaar onder nummer 0172 – 434934, of per mail verkoop@kriekbv.nl of kijk verder rond op onze uitgebreide website. Uiteraard bent u altijd welkom aan de Bedrijfsweg 11 te Alphen aan den Rijn.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.