Qualisteelcoat

Nieuws

Zwembad Aquarijn Alphen a/d Rijn Poedercoaten aluminium strekmetaal

Zwembad AquaRijn is een multifunctioneel complex met een wedstrijdbad van 25 x 35 meter.Het zwembad is gebouwd op de plek van het oude zwembad, De Thermen, dat in februari 2007 is afgebrand.

poedercoaten strekmetaal aluminium. staal verzinkt staal stralen schooperen voorbehandelenHet ontwerp van AquaRijn komt van AGS Architekten & Planners uit Heerlen. De architect heeft voor een glazen gevel gekozen. Dit is uniek voor een gebouw met deze functie. Met het oog op de veiligheid, het zonlicht mag bijvoorbeeld niet in het zwemwater weerspiegelen, is de gevel deels voorzien van strekmetaal. Rakon Bouwprofiel uit Alphen aan den Rijn is systeemleverancier van de strekmetalen gevel. Kriek Poedercoatings uit Alphen aan den Rijn heeft het aluminium strekmetaal voorzien van een hoogwaardige poedercoating.
 Zie artikel VOA magazine voor meer info over samenwerking Alphense bedrijven voor Auqarijn

Kriek Poedercoatings uit Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in het verduurzamen van metalen producten. De strekmetalen panelen zijn voorzien van een duurzame organische deklaag. Alle panelen zijn chemisch voorbehandeld en voorzien van 2 lagen poedercoatsysteem met als toplaag een polyester coating.

Laat het team van Kriek Poedercoatings u verder informeren over de mogelijkheden voor natlakken van metalen. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0172 – 434934, of per e-mail info@kriekbv.nl of kijk verder op onze uitgebreide website.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.