Qualisteelcoat

Nieuws

Hoe wij werken

Kriek Poedercoatings werkt volgens verschillende normen en kwaliteitseisen(Qualisteelcoat), maar vooral uw voorschriften om een optimaal product te maken. In overleg of op basis van ons deskundig advies stellen we een procedure samen. Dit betekent dat onze methodiek altijd voldoet aan de geschiktheid voor de toepassing waarvoor ze worden gebruikt. Dit noemen wij kwaliteit!! 

In de praktijk werken wij als team aan het succes van uw product. Een snelle levertijd, kwaliteit, snelle reactie, kennis en dergelijke zijn van belang. Onze planning werkt daarom volgens een flexibele methode. Duidelijke afspraken zijn daarbij vereist. Voor het goed verlopen van alle processen binnen ons bedrijf hebben we sinds kort een nieuw ERP software pakket geïmplementeerd.
Wij werken verder met alle mogelijke communicatiemiddelen. Fax, e-mail, internet, SMS, en brief zijn de meest toegepaste methoden. Tevens werken we met het complete office pakket en hebben programma’s voor het lezen van technische tekeningen in DWF, DWG en DXF formaat.

Grote en kleine ondernemingen hebben inmiddels voor onze jarenlange verftechnische kennis, continuïteit, klantvriendelijke benadering met een nette prijs-kwaliteitverhouding gekozen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de andere webpagina's of u kunt contact opnemen met één van onze medewerkers onder nummer 0172 – 434934, per e-mail verkoop@kriek.nl of kijk verder op onze uitgebreide website.

Verder werken we nauw samen met de branchevereniging V-ION en andere partijen.

Kriek poedercoatings is tevens één van de oprichters van de powdernavigator. Dit is een online keuze tool voor poedercoatings. Klik op onderstaande logo's voor meer informatie.

 

 

 

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de Vereniging ION algemene voorwaarden van toepassing.Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Midden-Nederland onder nummer 124/2014. Klik op Algemene voorwaarden

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.