Qualisteelcoat

Nieuws

MVO en Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken en verantwoord ondernemen

MVO, Triple P, maatschappelijke betrokkenheid zijn termen waarmee we regelmatig worden geconfronteerd. Wij zijn ons al decennia bewust van een goede balans tussen winst, milieu en de mensen. Ook wel bekend als de Triple P van people, planet, profit.
Wij voldeden als een van de eerste bedrijven aan de zeer strenge Europese Integrated Pollution Prevention and Control richtlijn, kortweg IPPC richtlijn. Het doel van deze richtlijn is het minimaliseren van de vervuiling en energieverbruik.
Ook zijn wij van het begin betrokken bij de alle MJA/MEE afspraken. Deze Meer Jaren Afspraken Energie Efficiency zijn afspraken tussen de overheid en bedrijfsleven om energie effectiever te gebruiken en efficiënter te benutten. Verder hebben we alle vergunningen voor het lozen van afvalwater en opslag van chemicaliën.

Kriek is mede actief in werkgroepen voor een circulaire economie. Deze kringloopeconomie is bepalend voor de grondstofschaarste de komende decennia.

Sociaal maatschappelijke betrokkenheid uit zich ook in het sponsoren van sportverenigingen en andere activiteiten.

Basketbalvereniging Zorg en Zekerheid Leiden zorgt wekelijks voor volle zalen met als hoogtepunt de Nederlandse beker in 2010. Maar ook bij volleybalvereniging Aspasia Koudekerk, Voetbalvereniging Bernardus te Hazerswoude en Badminton club ZIGO heeft Kriek Poedercoatings een sterke betrokkenheid.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.