Qualisteelcoat

Nieuws

Openbare ruimte, straatmeubilair en speeltoestellen

Bankjes, stoeltjes, tafeltjes, boomroosters, overkappingen, hekwerken en afvalbakken, al dan niet reclamedragend, zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse binnen- en buitenleven. Architecten ontwerpen steeds meer moderne en eigentijdse producten, waarbij duurzaamheid en vandalismebestendigheid centraal staat. Door het juist en duurzaam inrichten van straten en parken creëert men een gevoel van “duurzame” veiligheid. Het op een juiste manier conserveren van de producten is dus een zeer belangrijke stap in het proces van deze producten.

Veel van de producten moeten langdurig worden beschermd tegen corrosieve of andere agressieve invloeden. De verwachting bij onze klanten is dan ook hoog op het gebied van verduurzamen en verfraaien. De combinatie beschermen en verfraaien past uitstekend bij poedercoaten.
Kriek Poedercoatings heeft zich gespecialiseerd in het conserveren van straat- en speelproducten, o.a. met speciaal ontwikkelde anti graffiti en antislip producten.

Het Kriek Poedercoatings Team staat klaar om u verder te informeren over de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0172 – 434934, per e-mail verkoop@kriekbv.nl of kijk verder op onze uitgebreide website.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.