Qualisteelcoat

Nieuws

Renovatie/ Circulaire economie

Renoveren is het herstellen of gedeeltelijk vernieuwen van oude panden. Door de crisis lijkt renoveren in populariteit te zijn toegenomen. Ook VvE’s (vereniging van eigenaren) komen steeds meer met renovatieprojecten. Maar ook de overheid en maatschappij richten zich steeds meer op een circulaire economie. Deze keten gerichte kringloopeconomie zorgt voor het hergerbruiken van restmateialen. Dit betekent minder grondstoffen!

Kriek is gespecialiseerd in het renoveren van metalen onderdelen zoals ramen, deuren, kozijnen, hekwerken, balkons, balusters en dergelijke. Kriek werkt nauw samen met gerenommeerde renovatiebedrijven.

Afhankelijk van de conditie wordt bepaald welke bewerkingen er moeten worden uitgevoerd. Dit kan zijn ontlakken, verzinken, voorbehandelen, primer, 1 of meerlaags poedercoaten.

Kriek Poedercoatings is zeer bekend met het verduurzamen van renovatieprojecten. De medewerkers staan klaar om u verder te informeren over de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0172 – 434934, per e-mail verkoop@kriekbv.nl of kijk verder op onze uitgebreide website.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.