Qualisteelcoat

Nieuws

Vervoersmiddelen

Vervoersmiddelen omvat het geheel aan al het rollend materieel voor personen of goederenvervoer. Fietsen, auto’s, vrachtwagens, treinen, trams, tanks en dergelijke zijn alledaagse voorbeelden om iets of iemand van plaats A naar B te vervoeren.
Niet alleen de carrosserie, maar vele onderdelen zijn voorzien van een poedercoating. Het mag duidelijk zijn dat deze markt veel toepassingen kent voor poedercoaten. Kriek Poedercoatings heeft de laatste jaren een bekende naam opgebouwd in deze industrieën. 

De meeste producten worden buiten toegepast of komen regelmatig in aanraking met buitenmilieus. De verwachting bij onze klanten is dan ook hoog op het gebied van verduurzamen en verfraaien.

Kriek Poedercoatings zich heeft gespecialiseerd in het verduurzamen van producten voor diverse vervoersmiddelen. Het Kriek Poedercoatings Team staat klaar om u verder te informeren over de mogelijkheden. U kan ons bereiken onder nummer 0172 – 434934 of stuur een mail naar verkoop@kriekbv.nl of kijk verder op onze uitgebreide website.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.