Qualisteelcoat

Nieuws

Coatingadvies

De schade door corrosie in Nederland bedraagt enkele miljarden, er zijn zelfs berekeningen van 7 miljard euro. Dit betekent dat er nog steeds niet optimaal wordt geconserveerd. Een belangrijke reden is de beperkte verftechnische kennis in ons land. Kriek Poedercoatings heeft jarenlange ervaring gecombineerd met beschermingtechnologische kennis om u juist te informeren over het beste systeem voor uw product. Wij kunnen u product voorzien van hoogwaardige poedercoating in combinatie met de juiste chemische of mechanische voorbehandeling.

Het is onmogelijk om in een paar regels de kunst van het verduurzamen en/of beschermen te beschrijven. Over toepassingen, ondergronden, voorbehandelingen en kleuren verwijzen wij u naar tabblad poedercoaten. Wel zijn er een aantal belangrijke spelregels voor het behalen van een optimaal resultaat.

  1. Hoe wordt constructie uitgevoerd (wat staat er in bestek)
  2. Locatie van object
  3. Levensduurverwachting
  4. Keuze materialen
  5. Keuze voorbehandeling
  6. Keuze verfsysteem

Dit betekent dat de verantwoordelijkheid in de hele verduurzamingsketen begint bij de opdrachtgever of architect. Het is daarom zeer belangrijk, dat er vroegtijdig contact is tussen de architecten, opdrachtgevers en de applicateurs(coatingbedrijven). Dit is de basis voor het terugdringen van de enorme corrosieschade.

Graag willen wij u verder informeren over het beschermen van materialen. Ook bij speciale poedercoat eisen als chemische resistentie, kleuren, anti-graffiti, anti-microbieel of meer duurzaamheid kunnen wij u uitstekend adviseren.

Onder nummer 0172 – 434934 zijn wij bereikbaar of stuur een mail naar verkoop(at)kriek.nl. Uiteraard bent u altijd welkom aan de Bedrijfsweg 11 te Alphen aan den Rijn.

Kriek Poedercoatings is houder van het Qualisteelcoat kwaliteitslabel voor poedercoaten op staal.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.