Qualisteelcoat

Nieuws

Wat wij doen

Kriek Poedercoatings BV is gespecialiseerd in het aanbrengen van organische deklagen op materialen, kortweg poedercoaten. De meest voorkomende substraten zijn metalen als verzinkt staal, staal, roestvaststaal en aluminium. 
Poedercoatings bestaan in tegenstelling tot andere verven volledig uit vast stof.

Voor een optimale hechting is een voorbehandeling noodzakelijk. Wij beschikken over twee mechanische en een chemische voorbehandelinginstallaties. Voor het mechanische passen we stralen toe. De werpstralen met 8 schoepen werkt met staalkorrels en de andere met inert zand.

De chemische voorbehandeling bestaat uit een 11 fasen dompelinstallatie met een inhoud van 250.000 liter procesvloeistof voor het optimaal behandelen van metalen.

We beschikken over 3 poedercoatinstallaties met elk hun eigen specifieke eigenschappen en afmetingen. Lijn 1 is geschikt voor serie werk tot 13 meter lengte, lijn 2 tot 4500 en lijn drie is geschikt voor grote 3D constructies van 9000x2600x3500mm.

Meer willen weten over wat we doen. Het Kriek Team staat klaar om u te voorzien van alle informatie. U kan ons bereiken onder nummer 0172 – 434934, per e-mail verkoop@kriek.nl of kijk verder op onze uitgebreide website maar uiteraard bent u altijd welkom op de Bedrijfsweg 11 te Alphen aan den Rijn.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.