Qualisteelcoat

Nieuws

VOM

De VOM is in 2013 overgegaan in nieuwe vereniging. De Vom is samen met diverse sub branche verenigingen op gegaan in de Vereniging ION. klik hier voor meer informatie.

Historie VOM

De VOM is dé branche organisatie voor bedrijven in de oppervlaktebehandelende industrie. Oppervlaktebehandelingen omvatten het chemisch/mechanisch voorbehandelen, galvanotechniek, verwerking van verf en (poeder)coatings, emailleren, thermisch spuiten, metaalconservering, thermisch verzinken en veel, veel meer. De VOM houdt zich bezig met overkoepelende belangen van de oppervlakte behandelende industrie zoals belangbehartiging bij overheden en regelgevende instanties, deelname op (inter)nationaal niveau aan normcommissies, het verzorgen van vaktechnische opleidingen, het aanbieden van technische hulp via de helpdesk, het verspreiden van nieuws door onder andere uitgave van het vakblad Oppervlaktetechnieken en het organiseren van de Dag van de Oppervlaktetechniek.

Er zijn ruim 400 bedrijven lid van de VOM. Van die leden is een belangrijk deel lid bij de aangesloten verenigingen VISEM (vereniging industriële spuit-en moffelbedrijven). De VOM is als zelfstandige vereniging gehuisvest in Nieuwegein bij de Koninklijke Metaalunie de werkgeversorganisatie voor het MKB Metaal.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.