Qualisteelcoat

Nieuws

Vereniging ION

Vereniging ION is dé brancheorganisatie voor een ieder die actief is in de oppervlaktebehandelende industV-ion vereniging poedercoaten stralen voorbehandelen verzinkt staal rvs aluminiumrie.

Vereniging ION-leden zijn bedrijven die direct met de oppervlaktetechniek te maken hebben, hetzij als uitvoerder (loonbedrijf of geintegreerd bedrijf), hetzij als toeleverancier. Het doel van Vereniging ION is het bevorderen van de informatievoorziening en kennisdeling in de keten. Daarmee streeft zij naar een goede vertegenwoordiging van de oppervlaktebehandelende industrie in belangenplatforms en organisaties die zich bezig houden met kwaliteit en normen.

Vereniging ION is als zelfstandige vereniging gehuisvest in het kantoor van de Koninklijke Metaalunie, de werkgeversorganisatie voor het MKB-Metaal, te Nieuwegein.  Vereniging ION heeft ruim 320 leden en is opgebouwd uit diverse (ex) stichtingen en (ex) verenigingen, zoals de VISEM. Een deel daarvan bestaat nog en is aangesloten bij Vereniging ION:

 

 

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.