Qualisteelcoat

Nieuws

Aanstralen

Het voorbehandelen heeft als doel om de verfhechting en corrosiebescherming te verbeteren en wordt uitgevoerd voor het aanbrengen van de verflaag. We maken onderscheid tussen mechanisch en chemisch behandelen. Staal, aluminium en verzinkt stalen producten worden het meest toegepast, maar ook andere materialen zijn prima te behandelen.

Aanstralen ook wel wapperen genoemd is het onder lichte druk oppervlakkig reinigen van aluminium, verzinkt staal, roestvaststaal of andere geschikte materialen. Het doel is verwijderen van lichte verontreinigingen, zoals oxidatieresten, stof en vuil. Tevens wordt het oppervlak licht opgeruwd wat de mechanische- en hechtingeigenschappen van het systeem ten goede komt. Het verwijderen van verontreinigingen en oxidehuiden voor het poedercoaten is noodzakelijk, omdat deze “vervuilingen” zorgen voor een slechte hechting van de coating of verf.

Kriek poedercoatings kan alle metalen licht aanstralen met een niet-metallisch inert straalmiddel. De druk en het straalmiddel worden afgestemd op het materiaal.

Het Kriek Poedercoatings Team staat klaar om u verder te informeren over mechanisch voorbehandelen. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0172 – 434934, of per mail verkoop@kriekbv.nl of kijk verder rond op onze uitgebreide website. Uiteraard bent u altijd welkom aan de Bedrijfsweg 11 te Alphen aan den Rijn.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.