Qualisteelcoat

Nieuws

Geperforeerd staal poedercoaten

Onder poedercoaten verstaat men het aanbrengen van organische deklagen op metalen. Het doel is verduurzamen(beschermen) en/of verfraaien van het object. Poedercoaten wordt meestal toegepast op staal, aluminium en verzinkt stalen producten.

Geperforeerde plaat wordt gefabriceerd uit Sendzimir, staal- of aluminium coilplaat. De grote diversiteit aan perforaties worden door middel van ponzen aangebracht. De doorlaatbaarheid is afhankelijk van de vorm, grootte en intensiteit van de perforaties. Door het stansproces ontstaan er scherpe randen. Op deze randen wordt weinig laagdikte verkregen, waardoor corrosie versneld kan optreden. Kriek Poedercoatings heeft diverse systemen om perfoplaat op een juiste manier te voorzien van een deklaag voor elke toepassing binnen en buiten.

Voor een optimale verfhechting, corrosiebescherming en kantendekking is een mechanische of chemische voorbehandeling noodzakelijk. Kriek Poedercoatings heeft beide systemen om uw producten op de juiste manier te behandelen. Als straalmiddel wordt een inert product toegepast. De chemische voorbehandelingreeks bestaat uit 11 fasen. Beide systemen zijn geschikt voor aluminium, staal en verzinkt staal.

Het Kriek Poedercoatings Team staat klaar om u verder te informeren over het poedercoaten van geperforeerde platen. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0172 – 434934, of per mail verkoop@kriek.nl of kijk verder rond op onze uitgebreide website. Uiteraard bent u altijd welkom aan de Bedrijfsweg 11 te Alphen aan den Rijn.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.