Qualisteelcoat

Nieuws

Renovatie staal poedercoaten

Onder poedercoaten verstaat men het aanbrengen van organische deklagen op metalen. Het doel is verduurzamen(beschermen) en/of verfraaien van het object. Poedercoaten wordt meestal toegepast op staal, aluminium en verzinkt stalen producten.

Renoveren is het herstellen of gedeeltelijk vernieuwen van materialen en een duurzame manier om materialen opnieuw te gebruiken. Oude verflagen kunnen chemisch, thermisch of mechanisch worden verwijderd. Verdere nabehandelingen zijn afhankelijk van de toestand van het materiaal.
Na het ontlakken is een mechanische of chemische voorbehandeling noodzakelijk voor een optimale verfhechting en corrosiebescherming. Kriek Poedercoatings heeft beide systemen om uw producten op de juiste manier te behandelen. Als straalmiddel wordt een inert product toegepast. De chemische voorbehandelingreeks bestaat uit 11 fasen. Beide systemen zijn geschikt voor aluminium, staal en verzinkt staal.

Het Kriek Poedercoatings Team staat klaar om u verder te informeren over het poedercoaten van stalen renovatiedelen. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0172 – 434934, of per mail verkoop@kriek.nl of kijk verder rond op onze uitgebreide website. Uiteraard bent u altijd welkom aan de Bedrijfsweg 11 te Alphen aan den Rijn.

Webdesign, webhosting en online marketing door Compra.